начало за нас галерия контакти karieri
 
 
ПРОДАЖБА НА ПОЖАРОГАСИТЕЛИ

Пожарогасителите са предназначени като първо средство за борба
с пожари с ограничен размер. Те са особено ефикасни в комбинация с
пожароизвестителна система, която открива пожар в начален стадий.
Необходими са дори и когато помещенията са снабдени с автоматични системи за пожарогасене, вътрешни пожарни кранове или други стационарни съоръжения за защита. Въпреки, че рядко някой се замисля сериозно за безопасността, при възникване на пожар, пожарогасителят е първото нещо което ще потърсим.

ФАЙЕР СИСТЕМС предлага продажба на прахови и водни
пожарогасители за офиса, колата и домакинството, както и изготвяне
на евакуационни планове с указани на тях маста на пожарогасителите,
съобразени със стандарт БДС ISO 11602 за подбор, разпределение и
инсталиране на пожарогасители.

СЕРВИЗ НА ПОЖАРОГАСИТЕЛИ

Пожарогасителите трябва да бъдат поддържани в напълно заредено и работоспособно състояние, веднъж месечно се прави външен оглед, като се следи за необходимото работно налягане, срока за годишно обслужване и целостта на пломбите.
Веднъж годишно се извършва сервизно обслужване по указание на производителя.
Пожарогасителите се поставят на видимо място, където са леснодостъпни и непосредствено под ръка в случай на пожар. За предпочитане е те да бъдат разположени край нормалните пътища за движение, включително изходи от зони.

ФАЙЕР СИСТЕМС е асоцииран член на Сдружение Национална Браншова Асоциация "Пожарна и аварийна безопасност". Фирмата предлага сервизно обслужване, ремонт и презареждане на всички видове прахови, водни и СО2 пожарогасители предлагани на българския пазар.

Сервизната база разполага с последен модел машини, внос от Германия за зареждане на прахови пожарогасители с и без патрони и пожарогасители с СО2, Азот и подмяна на пожарогасителното вещество.
Техническото обслужване и ремонт се извършват от специално обучен персонал, преминал курсове на обучение във Факултет по Пожарна и Аварийна Безопасност към академия на МВР съгласно БДС ISO 11602.

ФАЙЕР СИСТЕМС предлага инструктаж и обучение на персонала на обекта за сферите на приложение и начина за експлоатация на наличните средства за ръчно пожарогасене.


Свали брошура

 

НАЧАЛО | ЗА НАС | ГАЛЕРИЯ | КОНТАКТИ

  ФАЙЕР СИСТЕМС® ЕООД, 2010 Дизайн и разработка Благой Чобанов